07 Mart 2017

Sad God'ın Doğum Günü Günceli

Merhaba arkadaşlar! Ben bizden okuduğunuz serilerin çevirmeni Sad God. Bu zamana kadar bütün güncel yazılarını sadeditor2001 yazmıştı fakat bu seferlik bir değişilik olsun diye ben yazayım dedim. Yazmasına yazayım ama bildiğiniz üzere biz güncellere yazı yazmayı pek beceremiyoruz ayrıca zaten hastayım bu yüzden işi kısa tutuyorum.


Benim doğum günümden bir gün sonra verdiğimiz bu güncel (Doğum günüm 6 Mart) artık aradan 20 gün geçtiğinden midir, yoksa bizim sıkı çalışmamızdan mıdır bilinmez ama bayağı dolu dolu oldu. Bu güncelimizde 2 adet yeni serimiz var. Chi no Wadachi ve Dr. Stone. Bu serileri daha çıkmadan evvel alacağımızı duyurmuştuk ve serinin nasıl bir şey olacağını bilmeden aldığımız bu riske değdiğini söyleyebiliriz. Chi no Wadachi'yi alma sebebimiz Aku no Hana mangakası Oshimi Shuuzou'nun mangası olması, Dr. Stone'u alma sebebimiz ise Eyeshield 21 yazarının ve Sun-Ken Rock çizerinin birleşmiş olmasıydı ve ikisi de gerçekten güzel başladılar. O yüzden ikisine de göz atmanızı öneririz. 

Yeni serilerimizin dışında bol bol yeni bölümümüz var. İlk olarak Drifters 65 var mesela. Arkadaşımız sadGRRRRRRRR sağ olsun, Japonca'dan bizler için çevirdi ve Drifters'ta eski Japonca kullanıldığından resmen ecel terleri döktü. Kendisine bir teşekkür edin bence. Kendisinin emekleri sayesinde, Drifters'ı İngilizceye çeviren gruplardan bile erken okuyabiliyorsunuz. Drifters dışında Medaka Box'tan yeni bölümler geldi. 4 bölüm yeni Medaka'mız var ve şu anki hedefimiz bir an önce Kumagawa reisin kısımlarına gelmek. Bu arada Grand Blue için hizacı aradığımızı söylemiştik ve sağ olsun arkadaşımız sadkoraysama32 o görevi üstlendi. 9-10. bölümleri o typesetledi ve YGS sınavı geçtikten sonra daha fazlasını verecek diye umuyoruz. Black Torch 3 için rawlar internete düştü, İngilizceye çeviren grup S2S Scans çevirili halini yayınladığı anda bizler de 3. bölümü sizlere sunacağız. Arkadaşımız sadGRRRRRR ona da el atmak isterse belki onlardan erken veririz. :) JoJo, DDDD, Karakai falan zaten son hızda devam ediyor ve çıktıkları anda sizlere sunuluyorlar onlarda bir sıkıntı yok çok şükür. Son olarak da daha yeni devam etme kararı aldığımız Ashita no Joe ve Bakuon Rettou serilerini yeniden durdurma kararı aldık. Böyle aç-kapa, aç-kapa oyuncak ettiğimiz farkındayız fakat sadeditor2001 de insan ve bütün serilere yetişemiyor. Eğer bu serilere bir typesetter bulursak devam ederiz o yüzden lütfen başvurun lan. Sanırım serilerin akıbetini açıklamış olduk. Bu güncellik bu kadar.




Bir dahaki sefere kadar...


Hadieyw...





allahınısevenbaşvursun

7 yorum:

  1. Doğum günün kutlu olsun ^^
    ve bölümler içinde hepinizin ellerine sağlık :3

    YanıtlaSil
  2. İyi etmişiniz. Çevirinin çevirisini yapmaktansa sadece çeviri yapmak daha kaliteli olur. Daha sizden seri okumaya başlamadım ama elbet başlıcam. Hadi emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay reyiz seni buralarda görür müydük yav. Bende okumadım sizden seri vakit bulunca okuyacam.

      Sil
  3. Doğum günün kutlu olsun Sad :) sadGRRRRRRRR ellerine sağlık adamsın ! :) Yeni seriler hayırlı olsun :) Günceldeki emeğiniz için Teşekkürler :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık. Doğum gününüz kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  5. o zaman geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere inşallah

    YanıtlaSil