24 Eylül 2016

Ara


Herkese tekrardan merhabalar başka bir güncel ile karşınızdayız. Bu haftaki güncelde yine Molester Man :DD. Seriyi bitirmek için sadece Molester Man kasıyoruz ve baya yaklaştık seriyi bitirmeye çoğu gitti azı kaldı.

Neyse bunları zaten hafta içinde gördünüz bu hafta size anlatacağım şey güncelin başlığından da anlaşıldığı gibi Ara veriyoruz.  Yani sadece ben veriyorum (sadeditor2001) ama fansubda 2 kişi olduğumuz için direkt fansubı etkiliyor :D. Bu sene mezun oldum ve üniversiteye girmedim onun için YGS'ye çalışmak üzere bir ara vereceğiz şimdiden rez alın geri dönünce çevirmediğimiz kaliteli manga kalmayacak. 

Ara süresince arada sırada bölüm gelebilir onu da söylemeden geçmeyeyim. DDDD kışın başlayacağı için haftada 1 bölüm araya sıkıştırabilirim diye düşünüyorum aynısı Molester Man için de geçerli ama umutlarınız çok yüksek olmasın.

Neyse fazla uzatmadan bölümlere geçelim bu zamana kadar bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz :D. Bir de hala ÇEVİRDİĞİMİZ serilere yardımcı olmak isteyen olursa "Buradan" bize ulaşabilir. Hee bir de Üzgün Müzik diye müzik köşeyi yapıyorum bundan sonra ona da en aşağıdan bakarsınız.

Yorumlarınızı eksik etmeyin.


Molester Man (11-14)










Bir dahaki sefere kadar...

Hadieyw...




11 Eylül 2016

Tacizci Adamın Dibidir



Herkese merhabalar yine bir güncel ile karşınızdayız. Bu haftaki güncel sadece Molester Man :DDD. Geçen hafta Ashita no Joe'di gelecek hafta Bakuon Rettou falan olur sanırım :DD

Neyse bu hafta baya Molester Man kastık uzun zamandır adam akıllı bölüm vermiyorduk oturduk günde 1 bölüm falan çıkardık. Neyse seri baya güzel bu arada yakın zamanda bitirmeyi planlıyoruz umarım planlarımız gerçekleşir.

Ha bu arada Molester Man bölümlerini ve diğer gelecek mangaları editlediğimiz gibi MangaTR'ye yükleyip onaylıyoruz oradan direkt olarak takip edebilirsiniz. E o zaman bu blogun mantığı ne derseniz meh ne bileyim sizinle iletişimde olmak güzel oluyor her hafta yazmak falan :DD

Neyse uzatmadan bölümlere geçiyorum. Hala çevirmen ve editör ihtiyacımız vardır başvurmak isterseniz Buradan bize ulaşabilirsiniz.


Yorumlarınızı eksik etmeyin.


Molester Man (7-10)










Bir dahaki sefere kadar...

Hadieyw...


04 Eylül 2016

Azıcık



Herkese tekrardan merhaba başka bir güncel ile karşınızdayız. Bu haftaki güncel biraz aceleye geldi o yüzden fazla bölüm yok. Sadece ANJ var 3. cildi falan bitirdik işte haftaya büyük ihtimal Bakuon Rettou ve Molester Man gelir Ashita no Joe ile birlikte adam akıllı bir güncel veririz bu hafta idare etmeye çalışın.

Uzatmadan güncele geçiyorum. Bu arada hala çevirmen ve editör alımımız vardır eğer bize katılmak isterseniz Bize Ulaşın kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz. (Çevirdiğimiz mangalar için başvurun lütfen.)

Yorumlarınızı eksik etmeyin.


Ashita no Joe (31-33)










Bir dahaki sefere kadar...


Hadieyw...